برايان گاي آدامز(متولد 5 نوامبر 1959) خواننده برجسته كانادايي، علاوه بر خوانندگي گيتار مينوازد، ترانه مينويسد و عكاسي ميكند. «بي قرار»، «هجده ساله تا وقت مرگ»، و «بيدار كردن همسايگان» از جمله معروفترين آثار او است. آدامز تاكنون برنده چندين جايزه معتبر شده كه ثبت نام او در «سالن مشاهير موسيقي كانادا» در سال 2006 از جديدترين افتخارات او است. برايان آدامز براي تصنیف متن ترانه فيلم نامزد سه جايزه اسكار و اخيرا هم براي آهنگسازی فيلم «بابي» براي پنجمين بار نامزد جايزه گولدن گلاب شده است.
ال دي ميولا، رهبر يک گروه موسيقي مدرن است او پديد آورنده سبکي نو و پيشتاز در موسيقي معاصر به شمار ميآيد سبک ويژه او سرشار از ريتمهاي بسيار سريع و شورانگيز است. از ديگر جذابيتهاي هنري ميولا، وقار او در اجراي تکنيکهاي پيچيده سولو و آسودگي آشکار او هنگام نواختن نتها با سرعتي تصور ناشدني است. ميولا، متولد 22ژوييه 1954 نيوجرسي است. گيتاريستهاي مورد علاقه او تال فر، کاوابورل، دوواتسون و جورج بنسون بودهاند. ميولا با تشکيل گروه بازگشت به ابديت در 19سالگي به دنياي موسيقي حرفهاي پا نهاد. موسيقي اين گروه ، پيچيده و از لحاظ فني دشوار بود و در خود آتشي نهان داشت که هواداران موسيقي سنگين گيتار را به آساني به سوي خود فرا ميخواند و گويي ساير نوازندگان را به مبارزه ميطلبيد.
اريك كلاپتون گيتاريست افسانهاي گروه كرم و درك، پس از سي سال درگيري با اعتياد و الكل توانست خود را از مسائل حاشيهاي جدا كند و به سوي اقبال خود برود اين اولين بار است كه اريك ميخواهد و ميتواند درباره آن روزها صحبت كند. همه ما ميدانيم كه اريك كلاپتون چه كسي بود؟
پايان من بود، حقيقتاً تصميم به خودكشي گرفته بودم من هر روز با خودم ميگفتم: فردايي براي من وجود ندارد نميتوانم بيش از اين به اين زندگي ادامه دهم، بيش از حد مينوشيدم و قادر به توقف آن نبودم به خط سياهي ميماندم كه هر روز باريكتر ميشد هر شب به اين فكر ميكردم كه فردا خود را خلاص كنم اما شما ميدانيد كه آن فردا هرگز فرا نرسيد. آن زمان داشتن تحصيلات عاليه آرزوي اكثر مردم بود، من همه اينها را داشتم زن خوب، خانه، ماشين، شغل خوب، شهرت و پول. من همه آنها را از دست دادم. فقط ميخواستم بميرم.